Kocaali’de yaşayan kuaför Savaş Aydoğan, 25 Nisan'da kayboldu. Ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan'a ulaşamayınca, onun kız arkadaşı Merve E. ve oğlu Cem Tuna'ya durumu sordu. Merve E., Aydoğan'ın Sivas'a babasından kalma eski evi onarmaya gittiğini, aracını da Sakarya'da bıraktığını söyledi. Bunun üzerine emekli polis Cemal Tuna, Merve E. ve oğlundan Aydoğan'ın ailesinin telefon numarasını istedi, ancak ikisi de vermek istemedi.

GÖZALTINA ALINDI
Yaşanan tartışmanın ardından Cemal Tuna'nın oğlu Cem, Savaş Aydoğan'ın ailesine durumu bildirdi. Aydoğan'ın annesi, Merve E. ve Cem Tuna polis merkezine giderek ifade verdi. Cem Tuna da ifade verdikten sonra, 7 Mayıs günü kayboldu. Cemal Tuna, oğlu için kayıp başvurusunda bulundu. Yaşanan olaylar üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savaş Aydoğan ile 6 yıldır birlikte olan Merve E.'yi gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDI
İfadesinde, Savaş Aydoğan'ın borçları olduğunu, kaçıp gittiğini düşündüğünü söyleyen Merve E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan Merve E. ifadesinde borçları olduğunu bildiğini ve bu yüzden ortalıktan kaybolduğunu düşündüğünü söyledi. Olayın televizyonda yayınlanmasının ardından öldürüldüğü veya kaçtığı hakkında herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtti. Merve E.’nin Savaş için söylediği "Artık aramızda olmayacak!" sözünü "Beni terk ettiği için bir daha aramızda olmayacak!" amacıyla söylediğini ifade ettiği ortaya çıktı. Merve E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı.

YÜREKLERİ BURKTU
Savaş Aydoğan ve Cem Tuna için polis ve jandarma ekipleri, günlerdir arama yapmasına rağmen iki arkadaşın henüz izine rastlanmadı.  Kayıp kuaför Savaş Aydoğan'ın yakınları ve arkadaşları sosyal medya üzerinden de yaptıkları paylaşımlarla Aydoğan’ın bulunması için seferber olmuş durumda. Aydoğan’ın bir arkadaşı sosyal medya hesabı üzerinden Aydoğan'a “Canım benim çık gel oğlum...” diye seslenişi ise yürekleri burktu.

Editör: Haber Merkezi