Akyazı İlçesi’nde mağdurun 15 yaşından küçük olduğu  bir taciz olayı yaşandı. Taciz olayın dikkat çeken ayrıntısı ise taciz anının güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesi  ile tacizden tutuklanan esnafın, taciz ettiği küçük kızın  hemen yanında bulunan marketin sahibinin kızı olması..

Alınan bilgilere göre geride bıraktığımız hafta yaşanan olay, taciz mağduru küçük kızın yaşadıklarını ailesine anlatması sonucu ortaya çıktı. Olayın ardından aile jandarmaya gidince, jandarma önce suçlanan 50 yaşlarındaki yılların nalburu  T.Ö.nün işyerine gitti. İşlerinde bulunan güvenlik kameralarını kontrol ettiğinde ise küçük kıza yapılan taciz görüntüleri çıktı. Bunun üzerine tacizle suçlanan nalbur T.Ö. gözaltına alındı. İfadesinde amacının kötü olmadığını söyleyen nalbur tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ACI DETAY

Akyazı’da yaşanan bu olayın diğer ayrıntısı ise tacizcinin nalbur dükkanının, tacize uğrayan küçük kızın babasına ait ve şimdi yakınları tarafından işletilen marketle komşu olması. İddialara göre  tacizle suçlanan nalbur  T.Ö. 5 yıl kadar öce işlenen cinayete kurban giden komşusunun cenazesine de katılmış. (medyabar)

Editör: Haber Merkezi