Ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında gün yüzüne çıkan kayıp arkadaşlar ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kocaali'de yaşayan 42 yaşındaki kadın kuaförü Savaş Aydoğan'ın kaybolmasının ardından karakolda ifade veren arkadaşı Cem Tuna da kayıplara karışmıştı. İkilinin aileleri Müge Anlı programına katılarak Aydoğan ve Tuna'nın bulunması için çağrıda bulundular.

CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ
25 gün önce kaybolan Savaş Aydoğan'ın cinayete kurban gittiği düşünülürken, arama çalışmaları Cem Tuna'nın Kocaali Görele Mahallesi'nde prefabrik evi ve çevresinde yoğunlaştı. Arama çalışmalarına Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne ait hassas burunlu kadavra köpeği Melon da katıldı.

PROGRAMDAN SESLENDİLER
Kadın kuaförü Savaş Aydoğan ile Cem Tuna'nın bulunması için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Aydoğan'ın kuzeni ve Tuna'nın amcası programdan bir kez daha seslendi. Kuzeni Savaş Aydoğan'ın öldürüldüğünü düşünen Nazif, "Savaş güçlü bir insan. Öyle tek kişi Savaş'ı zor yıkar. Kuzenimi zehirleyerek öldürmüş olabilirler." dedi. Öte yandan kuzen Nazif, Cem'in babası Cemal Tuna'dan da şüphelendiğini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi