Yerel medya diyince ilk akla gelen gazetelerden biri olan Yeni Sakarya gazetesiyle sizlere ulaşmak mutluluk verici.

60 yıl gibi uzun bir dönem yayın hayatını devam ettirmek, ancak objektif ve güvenilir olmakla ve bunun yanında en önemlisi bir aile olmakla sağlanır.

Her bir çevirdiğiniz sayfada yüzümüzü size çeviririz. Bazen hüznümüzü bazen de sevincimizi paylaşırız.

Her bir sayfa aslında koca bir emek, koca bir yürek taşır. Elinde ki fotoğraf makinesiyle haber peşinde koşan muhabiriyle, o haberi hazırlayanla, düzenleyenle, baskı işini üstlenenle koca bir ailedir Yeni Sakarya.

Bizler de bu ailenin en küçük ferdiyiz. Biz; bize ayrılan köşede yazdıklarımızla daha görünür daha fark edilir olsak da ,bu ailenin en büyüğüdür aslında yukarda bahsettiğim emekçiler.

Yazar olarak 4 yıldır bu ailenin bir ferdiyim, okur olarak ise yıllarca bu ailedenim. Okurunun da, kendisini aile içinden hissedecek kadar samimi bir ailedir aslında Yeni Sakarya.

Yazarına da yazarının yazdıklarına da saygı duyan, yazılanlara müdahil olmak bir tarafa dursun, küçük de olsa uyarı yapmayacak kadar olgun bir ailendir Yeni Sakarya.

Yerel medya vatandaşıdır sesidir, soluğudur.

Yerel medya haberi, haberin yerinden yapar. Bu haber, vatandaşı ne kadar temsil ediyorsa, vatandaş da o kadar sahiplenir o haberi yapanı. Bu durumda sahiplenecek kadar vatandaştır aslında Yeni Sakarya.

60 yıllık koca çınardır Yeni Sakarya, bu 60 yılda hayatını kaybeden büyüklerimizden sonra bile aynı çizgide yürüyecek kadar da kurumsal bir yapıya sahiptir Yeni Sakarya.

Aslında yukarda yazdıklarım da nice 60 yılların habercisi niteliğinde. Ömrünüz uzun , çevirecek gazete sayfanız da bol olsun..