Edinilen bilgiye göre kaza Bilecik ili Söğüt ilçesin karayolunda meydana geldi. 74 yaşındaki Amigo Tombik Remzi Yücel’in kullandığı 54 AP 415 plakalı kamyonet direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet metrelerce yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Kamyonet sürücüsü Remzi Yücel hurdaya dönen kamyonetin içininde sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan ve 112Acil servise ait Ambulansla Söğüt Devlet hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Yücelİn omuzunda ve göğsünde kırıklar oldu tespit edildi.

Sakarya Adapazarı İlçesi Karaköy mahallesinde evinde istirdat eden Milli Amigo Tombik,2003 yılında 9 Martta yapılan Siirt seçiminde de AKP lideri Recep Tayyip Erdoğanın amigoluğunu üstlendi. Yıllar önce Milli Takım amigoluğunu da yapan Sakarya’lı"Amigo Tombik", AK Partinin seçim otobüsüyle dolaşıp, "En büyük enişte bizim enişte" diye slogan atıyor. Amigo Tombik,  Türkiyeye hizmet getireceğine inandığı Erdoğana da çalıştığını belirterek, "Başbakan Siirtten çıkacak. Siirte hizmet gelecek" demişti.
Aslında Remzi Yücel'i futbol dünyası çok iyi tanıyor. Özellikle Naim Süleymanoğlu'nun Seul Olimpiyatları'nda altın madalya almasından sonra halkın coşturulma görevini o üstlenmişti.
Evinde istirahat eden Amigo Tombik  Remzi Yücel iyileşeceği günü bekliyor.

Editör: Haber Merkezi