NAKLEN YAYINLANACAK
Sakaryaspor'un seyircisiz maç cezası olduğu Ergene Velimeşespor mücadelesi https://sakarya.burada.tv adresinden naklen yayınlanacak. Sadece 9.99 TL + KDV ücreti ile izlenilebilecek müsabaka için şifreler maç bitene kadar satın alınabilecek. Yönetim Ergene Velimeşe maçı ile birlikte yayında da bir kaç yenilik olacağını aktardı.
ÖNLEMLER ALINDI
Sakaryaspor Basın Sözcüsü Recep Demir konu ile ilgili, "Seyirciye kapalı olacak Ergene Velimeşespor müsabakası https://sakarya.burada.tv adresinden cüzzi bir rakama izlenilebilecek. Kocaelispor maçında yaşanan ufak aksaklıkların olmaması için bütün önlemler alındı. Ayrıca artık ekranda şifreyi satın alan kişinin adı soyadı gözükecek" dedi.
KAÇAK YAYINA GEÇİT YOK
Demir, "Yani böylelikle kaçak yayın açan kişi çok kolayca tespit edilip yayını kesilecek. Kulübümüze gelir kapısı olacak bu projede kaçak yayınlara asla geçit vermeyeceğiz. Sosyal medyada müsabakayı canlı yayınlayacağını iddia eden çeşitli sayfalar var. Kendi yayın organımız hariç kimse ile anlaşmamız yoktur. Canlı yayın şifreli bir şekilde tek yerden olacaktır" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi