ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ozanlargücüspor yeni sezon öncesinde yeni futbol ordusuyla sahaya indi. 30 kişilik futbolcu takımı ve teknik ekibi ile çalışmalara başlayan Ozanlargücü, şampiyonluk parolası ile yola çıktı. Antrenörler İsmail Yazgan ve Özcan Sönmez nezaretinde çalışan sporcular, ligler başlayana kadar çalışmalarına ara vermeyecek.

İŞTE TRANSFERLER

Ozanlagücüspor yaptığı transferlerle de dikkat çekti. Ozanlar temsilcisi kadrosuna, Kaan Ünal (Akartepe), Emir Pelin (Akartepespor), Emirhan Sevinç (Acıelmalıkspor), Aykut Duran( Arifiye Kalaycıspor), Oğuz Kurtuldu (Hendek Yeni Mahallespor), Emre Büyükdere(Geyvespor), Efe Akın Aytekin(Altyapı), Tolunay Aksoy(Sakaryaspor), Muhammet Kocabay(Yazlıkspor), Oğuzhan Yılmaz(Alandüzüspor) ve Metin Öztürk (Serdivanspor) isimlerini katarak hedefini Süper Amatör Küme olarak belirledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ozanlargücü Başkanı ve Ozanlar Mahalle Muhtarı Muhittin Yazgan, “Bu yıl güçlü kadroyla lige girmek istiyoruz. Takımın başında iki eski futbolcular kardeşlerim İsmail Yazgan ve Özcan Sönmez var. Çalışmalar disiplin içerisinde devam ediyor. Böyle devam edersek şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. Takımımıza antrenmanlarında başarılar diliyorum” dedi.

HEDEF SÜPER AMATÖR

Ozanlargücüspor Antrenörleri İsmail Yazgan ve Özcan Sönmez sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtirken, “Geçtiğimiz yıl gerçekten düşecek gibiydik. Son haftalarda aldığımız sonuçlarla ligde kaldık. Bu yıl hedefimiz geniş kadromuzla Süper Amatör Kümeye çıkmak. Bunu da iyi idman ve hazırlık maçları yaparak elde edebiliriz” ifadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi