Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi iş birliği ile yürütülen Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Covit-19 farkındalık çalışması yapıldı

TEDBİR SİZDEN,DESTEK BİZDEN
Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden kurulan 19 kişilik bir ekiple Covit19 önlemlerinden  “temizlik-maske-mesafe” kurallarında farkındalık oluşturmayı amaçladılar. Halkımızın salgınla olan mücadelesinde yanında olmak, halkımızı bilgilendirmek, yönlendirmek doğrultusunda hareket ettiler. Sağlığımızla ilgili 14 kuralın halkımız tarafından benimsenmesi amaçladılar. AKM önünde halkımıza broşür, maske, dezenfektan, eldiven dağıttılar.

----


“KURALLARA UYALIM”
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro ekibi önderliğinde yürütülen bu projede Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel mücadeleye destek veren öğretmenleri ve öğrencileri yalnız bırakmadı.
Adapazarı Belediye Başkan Yarımcısı Fatih Çelikel; bu zor süreçte halkımızın yanında olduklarını, her türlü önlemin alındığını, kurallara uyulduğunda bu çalışmanın amacına ulaşacağını belirtti. Çelikel “Temizlik-maske-mesafe kurallarına dikkat ederek sağlıklı yaşamaya devam edelim, dedi.”

----


TEMİZLİK, MASKE, MESAFE
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, “Sağlığımız önemlidir. Sağlıklı olabilmek ve kaliteli yaşayabilmek adına 14 kuralı mutlaka bilmeli, benimsemeli ve alışkanlık haline dönüştürmeliyiz. Temizlik-maske-mesafe üçlüsü hayat kurtarır.” dedi. Bakırtaş; bundan sonraki süreçte 5 farklı noktada daha öğretmen-öğrenci iş birliğiyle yürütülen bilinçlendirme çalışmasına devam edileceğini belirterek Adapazarı Belediyesine katkılarından ve her türlü imkânı sağlamalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi