AĞLAYARAK ANLATTI

Sakarya’da oturan Sefer Beyoğlu başından geçenleri hüngür hüngür ağlayarak anlattı. Oğlunun fotoğrafını aracına afiş yaptırarak Sakarya’da gezen Beyoğlu, büyük acı içinde olduğunu söyledi. Arkadaşları aracığıyla tanıştığı eşiyle evlendiği ve bu evliliklerinden bir çocukları olduğunu belirten Beyoğlu, “İlk günler güzeldi. Aradan 5-6 ay geçtikten sonra fikirleri değişmeye başladı Bana, ‘Sefer, sen çok çalışıyorsun ama para kazanamıyorsun. Bana izin ver Irak’a gideyim. Orada para kazanayım. Sonra burada bana bir kuaför dükkanı açalım. Çok para kazanalım’ demeye başladı. Ben de izin verdim ve Irak’a gitti” dedi.

NASIL GİDERİM!

Eşinin ‘kurban bayramına kadar geleceğim. Furkan’ı da götüreyim. Diğer çocuklarla bayram geçirsin’ dediğini ve eşinin bir daha da geri dönmediğini söyleyen Beyoğlu, “Tam 1.5 yıl oldu, oğlumu göremiyorum. Irak’ta çalıştığı kuaför dükkanın da bir vatandaş bana ‘abi sen Erbil’e gel ben sana Furkan’ı sana ellerimle teslim edeceğim’ dedi. Ama oraya tek başıma gitmemim tehlikeli olacağını söylediler. Velayet davası açtım. Fakat savcı hanım avukatım olmadığı için beni karşısına almadı” dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Oğlu ile yaşadığı mutlu anları anlatan Beyoğlu, “Sabah 6-7 gibi beni uyandırırdı. Bana ‘Baba’ diyerek yanağımı okşardı, acıktığını anlardım, önce kahvaltısını hazırlardım sonra elbiselerini giydirir kreşe bırakırdım. Ben bunu hak etmedim. Her gece fotoğrafına bakıp ağlıyorum. İki yıl onun hem annesiydim hem de babasıydım. Oğlumun benim örf adetlerime göre büyümesini istiyorum” diyen Beyoğlu devlet büyüklerinden yardım istediğini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi