Mütercimler’in açıklamaları sosyal medyada ve Sakarya’da büyük tepki toplarken bir tepki de MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül’den geldi. Sosyal medyadan Mütercimler’e sert tepki gösteren Milletvekili Bülbül, Erol Mütercimler’in sözlerinin toplumu kin ve nefrete sürüklemeye yönelik açıklamalar olduğunu, milletin huzurunu ve bütünlüğünü bozmak isteyenlerin hüsrana uğrayacaklarını söyledi. Bülbül ayrıca Erol Mütercimler’in hukuk önünde hesap vereceğini de belirtti.

İşte Milletvekili Bülbül’ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım:

1- Bir TV kanalında Erol Mütercimler isimli şahıs, kamuoyuna yansıyan beyanları ile Milli birliğimizin üzerine titreyen, vatanı ve milleti için her türlü fedakarlığı göze almış olan Sakaryamıza ve Sakaryalılara yönelik küstahça suçlamalarda bulunmuştur.

2- Bu şahsın yaptığı açıklamaların, toplumumuzu kin ve nefret duyguları ile birbirine düşman etmeye yönelik açıklamalar olduğu açıkça ortadadır.

3- Sakarya’nın ve Sakaryalıların tarihimizin her döneminde milli birliğimiz ve bütünlüğümüz için yüksek bir feragat duygusuyla, yaptığı hizmetleri görmezden gelmek veya yok saymak büyük bir aymazlıktır.  Bunun bilinçli bir şekilde yapılması ise alçaklıktır.

4- Huzurumuzu, kardeşliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenler, Türk milletini birbirine düşman etmeye çalışanlar, dün olduğu gibi bugün de yarın da hüsrana uğrayacaktır. Erol Mütercimler denilen şahıs da millet vicdanında mahkûm olacak, hukuk önünde hesap verecektir.

Editör: Haber Merkezi