Adapazarı’nın seçkin lokantalarında şef garson olarak çalışan Vedat İkiz’in dün gece geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefatı büyük üzüntü yarattı.
Şehirde çok sayıda insanın yakından tanıdığı, gençlik yıllarında futbola olan ilgisiyle de bilinen 64 yaşındaki Vedat İkiz vefat etmeden yarım saat önce çekilen son fotoğrafında doğum gününü kutlayan müşterisine yaptığı çiçek jestiyle görüntülendi.
Sakarya Gazetesinde 1984-1986 yılları arasında muhabirlik yapan Sakarya Bölgesi Taekwondo antrenörlerinden Levent Turçalı’nın çektiği son fotoğrafta Turçalı Ailesi İstanbul’da Psikolog olarak çalışan Arzu Turçalı’nın doğum gününü kutluyordu.
Kazımpaşa’daki Uzunköy Köftecisinde çekilen fotoğrafta 40 yılı aşkın mesleğinde müşterileriyle kurduğu sıcak diyaloglar ve servis hizmetindeki başarısıyla tanınan Vedat İkiz için sevenleri sosyal medyada, ‘Mesleğinin en iyisiydi. Güleryüzlü ve dost canlısı bir insandı. Bir kez gördüğü müşterileri tarafından da çok seviliyordu. Şef Garsonluğu bir meslek olarak markalaştırmıştı. Çalıştığı lokantalarda aranan bir isimdi. Sosyal ilişkileri en üst seviyedeydi. İşini ve mesleğini çok seviyordu. Yıllardır çizgisini ve duruşunu hiç bozmadı. Vefatından çok büyük üzüntü duyduk.” diye yazdılar.
Bugün son yolculuğuna uğurlanan Şef Garson Vedat İkiz’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi