Ülkemizde ve ilimizdeki korono virüs salgını önlemleri kapsamında evinden çıkmayan 60 yaş üstü, kronik hastalığı ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşların zor günlerinde Sakarya Beşir Derneği’de yanında yer alıyor. Sakarya İl Temsilciliği yaşanan zor günlerde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü bir nebzede olsa gülümsetiyor.  Bu kapsamda Beşir Derneği tarafından vatandaşlara gıda kolileri ve hijyen paketlerinin dağıtımlarına başlandı. 

[[f:YeniSakarya54/videos/535556794035984/]]
Hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan paketlerin dağıtımı titizlikle sürdürdüklerini belirten Sakarya İl Temsilcisi Latif Demir, “Her zaman olduğu gibi bu zor günlerde yine devletimizin ve milletimizin yanındayız. İhtiyaç sahiplerimizin gözetimini yaparak, yüzlerde tebessüm olmak bizleri mutlu ediyor ve moral veriyor. Beşir Derneği olarak, sorumluluğumuzu yerine getirmek adına hazırlanan gıda ve hijyen paketlerini vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Aldığımız sıkı tedbirler ile birlikte gönüllülerimiz evlere gıda ve hijyen paketlerini teslim ediyorlar. Bu yardımlarda katkısı bulunan herkesten Allah razı olsun. Dua, dayanışma ve birliktelikle bu zor günleri birlikte aşacağız.” dedi. 

----


Yardımların Ramazan ayında da sürdüreceklerini söyleyen Demir, “Ramazan ayında da mazlumun ve ihtiyaç sahibinin yanında yer almaya devam edeceğiz. Hazırlamaya başladığımız gıda kolileri ve hijyen paketlerinin dağıtımlarını sürdüreceğiz.  Bu hayır yarışında katkısı sunmak isteyen herkesi bağışa davet ediyoruz. Bağışta bulunmak isteyenler www.besir.org.tr  oline ya da 0539 472 88 26 numaralı telefonumuza ulaşabilirler” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi