Erenler Kaymakamı Salih Karabulut'u, "Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında" derece alan sporcular makamında ziyaret etti.
KAYMAKAM KARABULUT'U ZİYARET ETTİLER
Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları Akyazı'da gerçekleşen "Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında" madalya kazanan Kick Boksçular Erenler Kaymakamı Salih Karabulut'u makamında ziyaret etti. Kickboksçuların ziyaretinde Erenler Kaymakam Salih Karabulut'un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Ersoy, Mehmet Uzun ve Şen Samuray Kick Boks Kulübü antrenörü İbrahim Şen'de hazır bulundu.
SPORCULARA HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut dereceye giren Kick Boksçularına Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları ziyaretten sonra Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü Aşçılık ve Pastacılık bölümünün kendiler için hazırladığı öğlen yemeğini kurs binasın da yediler.
"HER YAŞTA SPORLA MEŞGUL OLUNABİLİR"
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Spor'un hem fiziksel hem de ruhsal yönden kazanım sağladığını, her yaşta sporla meşgul olmanın önemini anlattı.
Kaymakam Karabulut;" Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında ve katıldıkları organizasyonlarda İlçemizi temsilde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı ve elde ettikleri başarılar nedeniyle her birinizi yürekten kutluyorum. Bundan böyle de aynı inançla çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.